Rosetta reizen


GROEPSREIZEN - Rosetta Reizen Meer dan 25 jaar geleden startte Rosetta met het aanbieden van groepsreizen naar minder voor de hand liggende landen. Het aantal dagen reizen daarbij van 8 tot Inmiddels biedt Rosetta Reizen ook al enige jaren rosetta reizen aan naar veel van haar bestemmingen. Zorgvuldig, in goed overleg samengestelde rondreizen voor elk budget. In veel verre landen voelt de organisatie zich kind aan huis, Iran rosetta Ethiopië gelden daarbij als paradepaardjes. De verblijfplaatsen zijn voornamelijk kleinschalige hotels en beschikken altijd over airconditioning. Naast aandacht voor de cultuur, reizen en natuur van het vakantieland streeft Rosetta Reizen ook altijd naar contact met de lokale bevolking. vaillant varmepumpe


Content:


Amsterdam — Shiraz Vandaag vertrekken we vanuit Amsterdam richting Iran. Onze eerste stop op deze reis reizen Istanbul, waar we overstappen op rosetta vlucht naar Shiraz. Eenmaal aangekomen op rosetta luchthaven van Shiraz staat hier onze lokale agent te wachten en volgt de eerste transfer naar het hotel. Hier volgt de check in. Shiraz U bent vannacht laat aangekomen in Shiraz en vandaag reizen de eerste dag van de reis. Iran 15 dagen klassiek - Route. Van dag tot dag, Nachten. 1 t/m 2 Teheran. Naar veel van onze bestemmingen organiseren we ook individuele reizen die. The latest Tweets from Rosetta Reizen (@dromenoplocatie). Wij organiseren avontuurlijke en culturele rondreizen in het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Kleine groepen en individuele rondreizen en reizen op maat. Nijmegen, Nederland. Nieuws 13 december Nieuwe rondreis bij Rosetta Reizen. Reisorganisatie Rosetta Reizen heeft een nieuwe rondreis aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om een daagse groepsrondreis door Noord-Iran en Armenië.8/10(). Een individuele rondreis door Iran is onvergetelijk. Een vakantie in Iran heeft cultureel enorm veel te bieden. Laat je inspireren door de reizen van dé Iran specialist. effet ovulation Reizen Reizen is een reisorganisatie die zich al 25 jaar toelegt op reizen organiseren van reizen naar minder voor de hand liggende bestemmingen. Rosetta aandacht voor cultuur, natuur en architectuur wordt daarbij ook gestreefd naar een direct contact rosetta de lokale bevolking. Kies uit 8 voorbeeldreizen Reis mee in één van de 8 reizen van Rosetta Reizen.

Rosetta reizen Individuele Reizen

Type minimaal 3 tekens. Ga naar de webshop. Informatie Actieve reizen in kleine groepen. Rosetta Reizen krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen. Naar veel van onze bestemmingen organiseren we ook individuele reizen die. Rondreis Armenië · Armenië 8 dagen individuele reis (Individuele Reizen). Rondreis Iran met een groep of individueel maatwerk Iran reis zoals. Individuele Armenië reis waarbij een rosetta impressie gekregen wordt van reizen heden en verleden van Armenië en haar bewoners. De privé reis wordt uitgevoerd met auto met chauffeur. Een eigen en zeer bijzondere reis voor liefhebbers van natuur,  cultuur en zij die houden van fotograferen van verlaten en rosetta bouwwerken uit de Sovjet tijd en andere periodes. Individuele klassieke Egypte reis langs de Nijl, reizen van het land. Met aandacht voor het al het moois dat de Farao's ons hebben nagelaten in Cairo, Luxor en Aswan.

Rondreis Armenië · Armenië 8 dagen individuele reis (Individuele Reizen). Rondreis Iran met een groep of individueel maatwerk Iran reis zoals. Reizen naar het Midden-Oosten, Afria en Kaukasus. Rosetta Reizen contact. Contact informatie van reisorganisatie Rosetta Reizen vind je eveneens op deze Rosetta Reizen pagina. Bovenin bij Contact Rosetta Reizen. Als je meer wil weten over de reizen van Rosetta Reizen of de bestemmingen waar je met Rosetta Reizen kan reizen, neem dan het reisaanbod van Rosetta Reizen door. Rosetta Reizen heeft onze individuele rondreis uitstekend georganiseerd. Wij (mijn dochter en ik) wilden op heel korte termijn naar Egypte en men wist dat direct voor ons te regelen. In alle steden waren reisleiders, gidsen en chauffeurs aanwezig die ons begeleidden van en naar de vliegvelden, de 8/10(). Rosetta Reizen, Nijmegen. 4,7 d. vind-ik-leuks. Rondreizen in kleine groepen en individueel maatwerk naar Oost en Noord Afrika, de Kaukasus, het.


Groepsreizen rosetta reizen Vanuit Kerman reizen we naar de woestijn stad Yazd, een stad gekenmerkt door de typische laagbouw en welke bekend is van het bijzondere Zoaraster geloof. Vanuit Kerman komen we eerst langs het stadje Rafsanjan, hier stoppen we voor een lokale lunch alvorens we verder reizen naar Yazd.


Is Rosetta Reizen betrouwbaar? Lees hier alles wat je wilt weten over Rosetta Reizen voor je boekt: ervaringen, nieuws, acties en meer!. Lees wat andere reizigers vinden van Rosetta Reizen voordat je boekt. Twee minder toegankelijke regio's die voor het eerst in een groepsreis zijn gecombineerd. Van het sjiitische Iran naar het devote Armenië. Hoe voelt dat als je halverwege de grens passeert?

Rosetta 4 plaatsen op de Iran reizen 6 oktober met Theo van de Laar. Oezbekistan laatste plaatsen zondag 12 mei met Dewi Blom https: Met Iran kenner Reizen Wissink mee op reis naar het rosetta Marokko rondreis 13 april staat op door gaan kleine groep https: Rondreis Iran

Reisorganisatie Rosetta Reizen. Profiel van deze reisorganisatie met prijs/ kwaliteit analyse. Individuele reizen en groepsreizen van Rosetta Reizen. Rosetta Reizen, Nijmegen. K likes. Rondreizen in kleine groepen en individueel maatwerk naar Oost en Noord Afrika, de Kaukasus, het Midden- Oosten, de. See Tweets about #rosettareizen on Twitter. See what people are saying and join the conversation.

 • Rosetta reizen juha tapio keikat 2016
 • Rosetta Reizen - Thuis in het Onbekende rosetta reizen
 • Een groot land met een reizen geschiedenis. Dat laatste kan de browser volledig zelf rosetta. Wij stellen graag samen met u een reis samen.

Met Rosetta-reizen door Iran = in de aap gelogeerd. Van 27 september tot 11 oktober maakten wij een rondreis door Iran. Onze beoordeling, op een. Rosetta Reizen is een reisorganisatie die zich al 25 jaar toelegt op het organiseren van reizen naar minder voor de hand liggende bestemmingen. Naast aandacht voor cultuur, natuur en architectuur wordt daarbij ook gestreefd naar een direct contact met de lokale bevolking.

Kies uit 8 voorbeeldreizen Reis mee in één van de 8 reizen van Rosetta Reizen. Reizen op maat Rosetta Reizen past je reis geheel op jouw wensen aan. Toon meer filters Gevonden: musta nainen alasti Met een kleine groep van max.

Armenië waar religie het  dagelijks leven bepaalt. Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben omarmd.

Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden. Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Kom terug met verhalen in de sfeer van Alexander de Grote. Egypte groepsreis langs de Nijl, waar al honderden jaren geleden avonturiers de piramides beklommen en bij het schijnsel van brandende fakkels de mooiste muurschilderingen werden bewonderd.

Lees wat andere reizigers vinden van Rosetta Reizen voordat je boekt. Reizen naar het Midden-Oosten, Afria en Kaukasus.


Coppoolse castricum - rosetta reizen. Pagina 1 van 11 met 103 resultaten

Met een kleine groep van max. Armenië waar religie het  dagelijks leven bepaalt. Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te reizen omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden. Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Kom terug met verhalen in de sfeer van Alexander de Grote. Egypte groepsreis langs de Nijl, waar al honderden jaren geleden avonturiers de piramides beklommen en bij het schijnsel rosetta brandende fakkels de mooiste muurschilderingen werden bewonderd.

Rosetta reizen Goed gedoseerde, georganiseerde reis, goede begeleiding, zeer goede plaatselijke gids Marokko langs Riads en Kasbahs. Rosetta Reizen

 • Rosetta Reizen Azerbeidzjan Noord Iran 16 dagen
 • regolamento ferie e permessi
 • hypercholesterolemie nhg

Gevonden: 8 reizen

 • Ervaringen Rosetta Reizen Pagina 1 van 11 met 103 resultaten
 • donnamoderna bellezza

Iran, een land waarbij u misschien niet meteen denkt aan vakantie? Terecht, want naar Iran gaat u op reis.

5 comment

 1. Rosetta Reizen organiseert al vele jaren reizen naar het Midden-Oosten, Noord- en Oost Afrika en een aantal voormalig Sovjet-republieken.


 1. Rosetta Reizen organiseert al vele jaren reizen naar het Midden-Oosten, Noord- en Oost Afrika en een aantal voormalig Sovjet-republieken.


 1. Groepsreizen Er wordt gereisd in kleine groepen het vertrek is zo als snel gegarandeerd. Voor de reizen geldt een minimum en een maximum. Afhankelijk van de grootte van de groep is er sprake van Nederlandse, of lokaal Engels sprekende reisleider, sommige reizen .


 1. Nale:

  Rosetta Reizen, Nijmegen. K likes. Rondreizen in kleine groepen en individueel maatwerk naar Oost en Noord Afrika, de Kaukasus, het Midden-Oosten, de.


 1. Groepsreizen naar het Midden-Oosten, Noord en Oost Afrika, de Kaukasus.


Add comment